Már néhány éve kedvtelésből rajzolok, festegetek autodidakta módon. Tavaly október óta járok az esztergomi Napút Rajziskolába, ahol Ódor Tünde képzőművésztől tanulom a rajzművészet csínját-bínját. Első bemutatkozásom az évzáró kiállításon volt június 5,.-én a Bajor Ágost Művelődési Házban.  Még kezdőként inkébb csak tanulmányképeket készítek, de otthon akvarellceruzával és pasztell krétával festegetek csendéleteket és tájképeket.A kiállításon  bemutatott akvarellek, grafikák alkotói között a hat éves -től a felnőtt korosztályig több lorcsoport is  jelen volt. Az érkező gyerekek hangos örömmel mutatták szüleiknek melyik kép az övék. A kicsik: Balogh Levente( 7 éves) Baumann Jonathan (6 éves) Bárkány Gréta( 6 éves) Farkas Márton(7 éves) Nagy Ramóna (12 éves) Ódor Gergó Hunor (13 éves) Siroki Panka (6 éves) Szalva Gréta (8 éves) Vigh Boldizsár (8 éves) a jövó ifjú tehetséges grafikusai közé tartozik a Napút Rajziskolában évek óta tanuló 14 éves Székely Dávid és a nemrég második önálló kiállításán bemutatkozott 16 éves Verhóczki Ádám. Az amatőr festők felnőtt csoportjában Drexler Sándorné, Farkas Mária, Muzslai Ágnes és tavaly önálló kiállításon is bemutatkozott T.Kiss Edit rajzai láthatók.A kiállítás megnyitójáról készült fotók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képen oldalt Ódor Tünde képzőművész kis tanítványai körében.

Soós Tibor, tanár nyitotta meg a kiállítást a háttérben a Zsolt Nándor Zeneiskola vonósnégyese

Címkék: farkas mária soós tibor ódor tünde napút rajziskola bajor ágost kör székely dávid verhóczki ádám drexler sándorné t.kiss edir muzslai ágnes

A bejegyzés trackback címe:

https://rajzaim.blog.hu/api/trackback/id/tr951159037

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása